FAQ, SFB live in concert

ALGEMENE INFORMATIE SFB live in concert
👉 Datum: Donderdag 20 Oktober 2022 
👉 Leeftijd: 18+                                                      
👉 Deuren open: 19:00 - Start show: 20:30 - Einde: 23:00
👉 Locatie: AFAS Live Amsterdam     

                                               
👉 Datum: Zaterdag 22 Oktober 2022
👉 Leeftijd: Alle leeftijden                                                        
👉 Deuren open: 16:30 - Start show: 18:00 - Einde: 20:30
👉 Locatie: AFAS Live Amsterdam   

👉 ROUTE BESCHRIJVING


👉 PARKEREN


👉 OPENBAAR VERVOER
Kan ik mijn kaartjes omruilen?

Je kan jouw kaartjes niet via ons omruilen, je kan wel je ticket aanbieden via de wachtlijst en een nieuwe ticket aanschaffen voor een andere datum.

Kan ik mijn kaartje gebruiken voor een andere datum?

Kaartjes kunnen niet gebruikt worden voor een andere datum. Je entree wordt dan bij de toegang gewijgerd. 

Waar kan ik mijn ticket verkopen?

Je kunt via My order (via de ticket provider) omgeving de ticket terug verkopen aan de waitinglist.

Ik wil mijn aangeboden ticket toch zelf gebruiken. Kan dat?

Je kunt het aanbieden van je ticket voor de wachtlijst nog annuleren zolang er geen match is gemaakt met iemand op de wachtlijst. Als er al wel een match is gemaakt kun je ook een verzoek tot annulering indien maar zal dit pas definitief zijn als de persoon met wie de match is gemaakt de bestelling niet binnen de 48 uur betaald.
 
Om je ticket niet meer aan te bieden via de wachtlijst klik je in de bevestigingsmail van Paylogic op 'Bestelling beheren' of 'Personaliseren'. Klik daarna op ‘Terugtrekken’ en selecteer het ticket dat je weer terug wilt nemen. Je ticket komt dan weer beschikbaar in je account en blijft geldig voor jou.

Waarom kan ik niet zelf de prijs bepalen voor het doorverkopen?

Om de prijzen zo laag mogelijk en eerlijk voor iedereen te houden is het niet mogelijk om tickets tegen een hogere prijs terug te verkopen.

Worden er kosten in rekening gebracht bij het terugverkopen van een ticket?

Bij het verkopen via de wachtlijst wordt het volledige bedrag exclusief servicekosten teruggestort. Hierdoor kost het verkopen van je ticket dus €3,50 per ticket.

Als ik mijn kaarten aanbied voor verkoop aan de wachtlijst, wanneer krijg ik dan mijn geld terug?

Je ontvangt het aankoopbedrag van je tickets pas terug als er een match is gemaakt met iemand op de wachtlijst, en als diegene de kaarten na de match betaald heeft. Het aanbieden van tickets via de wachtlijst is geen garantie op verkoop, maar gezien de hoge vraag is het aannemelijk dat er snel een match wordt gemaakt, denk er dus goed over na voordat je je ticket(s) terug aanbied!

Hoe weet ik of ik aan de beurt ben voor de wachtlijst?

Als er een match met een aangeboden bestelling is gemaakt, krijg je een e-mail van Paylogic met in het onderwerp de tekst “[Actie vereist]”. Je hebt vanaf dat moment 48 uur de tijd om je bestelling te voltooien. Zolang je geen e-mail krijgt van Paylogic, ben je nog niet aan de beurt.

Hoe veel tickets kan ik aanvragen via de wachtlijst?

Je kunt je maximaal 1x aanmelden voor de wachtlijst. Het maximum aantal tickets is 2.

Hoe weet ik of ik mij goed heb aangemeld voor de wachtlijst?

Na het afronden van je aanvraag ontvang je een bevestigingsmail van Paylogic met daarin de details van je verzoek. Check je spambox als je na een uur nog niks hebt ontvangen.

Is het kopen van een ticket via de wachtlijst veilig?

Ja, dit is de veiligste manier om alsnog aan een ticket te komen. De eerder uitgegeven ticket van de oorspronkelijke koper wordt ongeldig gemaakt en jij ontvangt een e-ticket met een nieuwe barcode die nog niet eerder is uitgegeven. Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot het festival. Dit in tegenstelling tot andere verkoopplatforms zoals Ticketswap en Marktplaats, waarbij niet duidelijk is of het ticket meerdere keren verkocht is.

Wat houdt de wachtlijst precies in?

SFB in Concert was door de hoge vraag razend snel uitverkocht. Om alsnog kans te maken op tickets kun je je aanmelden voor de officiële wachtlijst. Als er nog weer tickets vrijkomen zul je een mail ontvangen om je bestelling af te ronden.

Wat is de minimale leeftijd van SFB Live in concert?

20 Okt - SFB, live in concert | 18+                                                                22 Okt - SFB, live in concert | Alle leeftijden

Ik ben jonger dan 12, kan ik dan naar binnen?

Entree geld pas voor jonger dan 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen tijdens 22 oktober (all age).

Wat is het tassenbeleid?

Bezoekers mogen een handtas meenemen, zolang deze niet groter is dan het formaat van een A4-papier (circa 30x20cm). Grotere tassen, bijvoorbeeld rugzakken zijn niet toegestaan.

Kan ik een locker huren?

Er zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar op locatie!

Wat is het camerabeleid?

Professionele videocamera's zijn niet toegestaan. Professionele fotografen moeten een fotopas verkrijgen door te mailen naar info@7fest.nl om met hun camera toegang te krijgen tot het festival. Fotopassen zijn niet vereist voor standaardcamera's die geen afneembare lenzen of draagbare videoapparaten van minder dan 6 inch hebben.

Wat is het drugsbeleid?

We voeren een absoluut nultolerantiebeleid en er mogen geen soft- of harddrugs binnen. Als deze regel niet wordt gevolgd, wordt de toegang tot het evenement geweigerd.

Een moment geduld aub..