FAQ

ALGEMENE INFORMATIE:

Datum: 30-12-2022
Leeftijd: 18+ & (16+ met begeleiding)
Deuren open: 18.00 uur
Start show: 20.00 uur
Eind show: 23.00u uur
Locatie: Ziggo Dome Amsterdam

Routebeschrijving:
https://www.ziggodome.nl/info

Issues met je ticket?https://eventix.nl/ticket-support


Kan ik een locker huren?
Er zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar op locatie.


Wat zijn betalingsmiddelen tijdens de road to 7fest Ziggo?
7fest is cashless, wat betekent dat je alleen met een pinpas, apple pay of creditcard kunt betalen. Betaal je liever met contant geld? Dat kan met de Ziggo Dome Wallet. De Ziggo Dome Wallet is bij onze servicebalies verkrijgbaar. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.

– Maestro, V-pay
– Visa, Mastercard, American Express

Is er een tassen beleid?
Bezoekers mogen een handtas meenemen, zolang deze niet groter is dan het formaat van een A4-papier (circa 30x20cm). Grotere tassen, bijvoorbeeld rugzakken zijn niet toegestaan.


Wat is de minimale leeftijd van Strictly Family Business?
16+ met begeleiding van een volwassene
18+ zonder begeleiding van een volwassene

Wat voor identiteitsbewijs heb ik nodig?
Om het evenement te betreden en/of alcohol te kopen, dien je een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs te tonen. En foto/kopie volstaat niet.


Ik ben mijn ID kaart kwijt wat nu?
Als je jouw identiteitsbewijs bent kwijtgeraakt, kun je ook naar binnen met een bewijs van de aanvraag van je nieuw identiteitsbewijs. Zonder officieel bewijs van de gemeente mag je niet naar binnen.

Wat is het drugsbeleid?
Het consumeren of het op zak hebben van soft- hard drugs is niet toegestaan in de Ziggo Dome. Toegang tot het evenement kan geweigerd worden bij constantering van drugsbezit.

Wat is het camerabeleid?
Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan. Professionele fotografen moeten een fotopas verkrijgen door te mailen naar press@7fest.nl om met hun accreditatie te krijgen tot het festival. Foto passen zijn niet vereist voor standaard camera’s die geen afneembare lenzen of draagbare video apparaten van minder dan 6 inch hebben.